search
Marvel komt met frustrerende update over 'What if...?' seizoen 2
Series / Nieuws

Marvel komt met frustrerende update over 'What if...?' seizoen 2

Het lijkt erop dat het tweede seizoen van What If...? uitgesteld is naar volgend jaar.

De kans is aanwezig dat het tweede seizoen van de Marvel-serie What If...? dit jaar niet uit gaat komen. De releasedatum is verandert van 'coming Early 2023' naar 'Coming Soon'.

Dit kan meerdere dingen betekenen. Bijvoorbeeld dat de serie alsnog dit jaar verschijnt, maar bijvoorbeeld pas in het najaar. In een erger scenario kan het ook betekenen dat What If...? seizoen 2 pas volgend jaar uitkomt.

What If...? seizoen 2


Een precieze releasedatum van What If...? seizoen 2 was nog nooit bekendgemaakt, maar 'coming Early 2023' zou betekenen dat de serie nu wel een keer moest verschijnen. Dat lukt Marvel blijkbaar niet, waardoor de releasedatum uitgesteld is.

Online gingen er al iets langer geruchten rond dat de serie pas in 2024 gaat verschijnen. Nu komt dat overeen met de officiële communicatie vanuit Disney.

In What If...? neemt Marvel iconische momenten uit de franchise, en kijken ze naar een alternatief universum waarin het tegenovergestelde is gebeurd. Hoe reageren de personages daarop en welke invloed heeft het op de wereld?

What If...? is nu te zien op Disney Plus.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen