search
Dit moet je zien: verrassende metamorfose van Modern Family-ster

Dit moet je zien: verrassende metamorfose van Modern Family-ster

De kleine Manny uit 'Modern Family' is een volwassen man geworden

Bas de Kramer
Eén van de hoofdrolspelers van de hitserie Modern Family was Manny, de zoon van Gloria (gespeeld door Sofia Vergara). Manny werd gespeeld door Rico Rodriguez.

Rico is inmiddels volwassen


De serie Modern Family begon in 2009 en Rico Rodriguez was toen 11 jaar. De serie liep 11 seizoenen en eindige in 2020 toen Rico inmiddels 22 jaar was. Inmiddels is Rico bijna 25 jaar oud.

Carrière


Zijn carrière begon in 2006 al met de korte film Los Tamales en hij had kleine rolletjes in series als Nip/Tuck, My Name is Ear, NCIS, iCarly en ER. Nadat zijn carrière een vlucht had genomen door Modern Family speelde hij ook in Epic Movie en The Muppets.

Social


De laatste jaren is hij wat minder op het beeldscherm verschenen. Hij is wel zeer actief op social media waarop hij vaak kiekjes plaatst waarop hij plezier maakt met Sofia Vergara en andere voormalige castleden van Modern Family.

Wij kennen Rico voornamelijk als het kleine ietwat forse jochie uit Modern Family maar hij is inmiddels volwassen geworden. Zie hier de verrassende beelden van zijn metamorfose.

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Kijk Modern Family op Disney+.


Aanbevolen artikelen