ABC schrapte een nieuwe 'Modern Family'-serie

ABC schrapte een nieuwe 'Modern Family'-serie

Modern Family zou kunnen leiden tot een nieuwe serie, maar die komt er toch niet.

Jim Pedd, 12-05-2022 06:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Na het einde van Modern Family lanceerde ABC bijna een spin-off. Maar blijkbaar kreeg het netwerk het toch niet voor elkaar een pilot te maken.
Dat vertelde acteur Jesse Tyler Ferguson onthulde dat tijdens Watch What Happens Live with Andy Cohen deze week. Ferguson vertelde over zijn decennium bij de sitcom, en onthulde wat hij mee had genomen van de set en hoe de cast nog altijd communiceert (net als elke grote cast, communiceren ze nog altijd in een overvolle WhatsApp-groep).

Modern Family
De spin-off zou gedraaid hebben om Mitchell en Cam en hun dochter Lily, en hun nieuwe baby, terwijl ze een nieuw hoofdstuk van hun leven beginnen in Missouri. Daar verhuisden ze naartoe nadat Cam en positie als coach van een football-team op een college geaccepteerd had.

"Er werd over gesproken," aldus Ferguson. "Ik geloof dat het netwerk er tegen besloot. Dat heb ik nooit eerder gezegd."

Ferguson weet niet waarom de spin-off uiteindelijk niet besteld werd, behalve dat het netwerk wellicht vond dat het tijd was voor een break.

"Ik denk dat ze gewoon zich af zaten te vragen of dit de juiste familie om dit verhaal mee te vertellen. Ik denk dat ze dachten: we zijn nu 11 jaar onderweg en het is tijd om een andere richting op te gaan."

Wellicht dat Modern Family ooit toch een spin-off krijgt dan!
Bron: ComicBook

Lees meer over: Modern Family, ABC, Ed o neill

Informatie over de serie: Modern Family

Populair nieuws