Deze drie nostalgische tienerfilms zijn legendarisch

Deze drie tienerfilms zijn legendarisch

Filmnieuws - Met valse ID-kaarten voor het kopen van alcohol en met gladde praatjes proberen ze omhoog te klimmen op de sociale ladder.

Thuur Hutjens, 17 maart 2023 15:29

Studeer je nog óf wil je een nostalgisch reisje maken? Serietotaal zet de drie leukste tienerfilms voor je op een rijtje.

American Pie

American Pie gold lang als de absolute maatstaf in zijn genre: seks, komedie en enigszins volwassen leren worden op de middelbare school. Vier vrienden maken de afspraak allemaal voor de eerste keer seks te hebben voor het einde van het schooljaar.

Ondertussen wil een mannelijke tiener de beeldschone Nadia(Shannon Elizabeth) voor zich winnen. Even later krijgt hij deze mogelijkheid letterlijk in zijn schoot geworpen.Superbad

Drie goede vrienden horen er totaal niet bij op school. Met valse ID-kaarten voor het kopen van alcohol en met gladde praatjes proberen ze omhoog te klimmen op de sociale ladder. Om uiteindelijk te kunnen scoren bij de liefdes van hun schooltijd, met een nog vrij onbekende Emma Stone.

Eurotrip

Het zijn de twee leukste aspecten van jong zijn: reizen en een leuke vriendengroep. Deze combi leverde het grote succes op van de film Eurotrip. Een film over een gedumpte jongen die Europa doorkruist met zijn beste vrienden, op zoek naar zijn beeldschone penvriendin.


Waar te zien

American Pie is te zien via Prime Video en Superbad is te bekijken via HBO Max. Eurotrip is helaas niet te zien op een streamingdienst. De film is vanaf 3,99 euro te huur via YouTube.

Lees meer over: american pie, superbad, eurotrip, tienerfilms, volwassen worden, seks, komedie, leukste, films, nostalgie

Populair nieuws