Seizoen 2 van 'Wolf Pack' moet de moeder twist aanpakken

'Wolf Pack' moet de moeder twist aanpakken

Sarah Michelle Gellar vertelt meer over de verrassende wending in de seizoensfinale.

Adrienne Koolen, 17 maart 2023 14:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De finale van seizoen 1 van Wolf Pack was erg verrassend. Niet iedereen zag de plotselinge wendingen aankomen en er zijn dan ook veel vragen die beantwoord moeten gaan worden in seizoen 2.
Seizoen 2 is nog niet bevestigd, maar als deze er komt, zullen er zeker een paar dingen uitgelegd moeten worden. De grootste shock in de finale kwam namelijk door de moederwending.

Deze wending houdt in dat Kistin (Sarah Michelle Gellar) de moeder blijkt te zijn van een aantal wolven. Namelijk van Harlan (Tyler Lawrence Gray), Luna (Chloe Rose Robertson) en Baron (Chase Liefeld). Hoewel ze goed bedoelde, maakte ze heel wat fouten.

Meer antwoorden

Gellar vertelde aan TVLine dat Kristin alles doet om haar welpen te beschermen. 'Soms betekent van iemand houden offers brengen om ze te beschermen, zoals het vinden van een thuis voor haar welpen waar ze wist dat ze veilig zouden zijn.'

Ze vervolgde: "En ze verliest een deel van die dierlijke instincten naarmate ze menselijker wordt. Dat gebeurt momenteel met veel dieren in het wild - aangezien ze steeds meer uitsterven, zijn ze hun innerlijke roofdier verliezen. Er zijn duidelijke veranderingen in het dierenrijk op basis van wat er in de omgeving gebeurt. "

Bekijk hieronder de beste momenten en stream Wolf Pack op Prime Video.

Lees meer over: Wolf Pack, TVLine, Sarah Michelle Gellar, Tyler Lawrence Gray, Chloe Rose Robertson, Chase Liefeld

Populair nieuws