'Stranger Things'-ster gaat de horeca in met eigen restaurant

'Stranger Things'-ster gaat de horeca in

Noah Schnapp maakt van zijn liefde voor kip zijn werk.

Adrienne Koolen, 17 maart 2023 16:06

De jonge Stranger Things-cast wil langzaamaan wel klaar zijn met de serie om te kunnen beginnen met nieuwe projecten. Zo wil Millie Bobby Brown bijvoorbeeld meer kunnen focussen op Enola Holmes. Dit nieuwste project van Noah Schnapp had alleen niemand aan zien komen.
Schnapp heeft altijd al een hele grote fantasie gehad en dat is ook één van de redenen waarom fans zo van hem houden. Met zijn nieuwe project, verbaasd hij echter iedereen.

Hij gaat namelijk een restaurant openen en het klinkt eigenlijk nog best goed. Het is nu officieel aangekondigd dat hij samen met NextBite een restaurant gaat openen.

Alleen bezorgen

Als je een gezellig avondje met vrienden wil plannen, is Schnapps nieuwe restaurant misschien niet de beste plek, want ze bezorgen alleen. Voor nu zitten ze ook alleen nog in Amerika.

Dit vertelde Schnapp over zijn nieuwe restaurant: "Het is belangrijk voor mij om voor iedereen iets op het menu te hebben, dus we hebben tenders, sandwiches, sliders en heerlijke plantaardige opties van MorningStar Farms die vanuit je favoriete apps in het hele land kunnen worden bezorgd."

Bekijk hieronder de meest iconische scène uit seizoen 4 en stream Stranger Things op Netflix.

Lees meer over: Stranger Things, Sadie Sink, Millie Bobby Brown, Duffer, Duffer brothers, Max

Populair nieuws