search
Hebben 'The Last of Us'-kijkers de slechterik van seizoen 2 al in de finale gezien?

Hebben 'The Last of Us'-kijkers de slechterik van seizoen 2 al in de finale gezien?

Na een nagelbijtende finale is de vraag of de slechterik voor het tweede seizoen niet al is langsgeweest.

Valeria Milić
De topserie The Last of Us heeft de kijkers een geweldige ervaring gegeven. De post-apocalyptische serie eindigt ermee dat Joel (Pedro Pascal) het ziekenhuis binnenvalt en vrijwel iedereen neermaait om Ellie (Bella Ramsey) te redden.

De Fireflies zijn bereid Ellie te doden om een middel tegen het Cordyceps-virus te vinden. Joel stormt het ziekenhuis binnen en baant zich middels geweld een weg naar Ellie. We zien echter één iemand ontkomen, en gamers op Twitter hebben al een idee wie dit is.

Dochter van de chirurg


We zien hoe Joel er van achter de balie op los schiet. Rechts in beeld rent vervolgens iemand als een schaduw voorbij. Het enige dat je ziet is dat diegene het haar in een vlecht draagt en een rugzak heeft.

Peppermintfury is er vrij zeker van dat de makers Abby Anderson op een sneaky manier hebben geïntroduceerd. Abby is de dochter van Jerry Anderson. Deze laatste is de niet bij name genoemde chirurg die op het punt staat Ellie te opereren wanneer Joel daar op een definitieve manier een stokje voor steekt.

Als de fantheorie klopt dan is hiermee een link gelegd naar seizoen 2 van de bejubelde gameverfilming. De makers hebben op deze manier de kijker alvast kennis laten maken met de slechterik in het komende seizoen.

Kijk The Last of Us op HBO Max.
Aanbevolen artikelen