search
Fans door het dolle na opvallend gerucht over 'Moon Knight' seizoen 2
Series / Nieuws

Fans door het dolle na opvallend gerucht over 'Moon Knight' seizoen 2

Het zou zomaar kunnen dat een nieuwe variant van Kang the Conqueror opduikt in Moon Knight.

Ongeveer een jaar geleden ging de Marvel-serie Moon Knight in premiere. De serie over een personage dat de krachten bezit van een Egyptische maangod werd positief ontvangen, en sindsdien circuleren er allerlei geruchten over de terugkeer van het personage gespeeld door acteur Oscar Isaac.


In een recente aflevering van de podcast The Cosmic Circle werd een nieuw gerucht de wereld in geholpen. In een mogelijk vervolgseizoen van Moon Knight zou namelijk een nieuwe variant van de superschurk Kang the Conqueror opduiken.

Ant-Man
Het MCU wordt bewoond door verschillende versies van de superschurk. Momenteel maakt een variant van Kang de bioscopen onveilig in de derde Ant-Man-film, Quantumania. Nu zingt dus het gerucht rond dat een andere variant van Kang op zal duiken in een tweede seizoen van Moon Knight .

Nog even afwachten
Het antwoord op de vraag of Kang inderdaad opduikt in het tweede seizoen van Moon Knight zal nog even op zich laten wachten. Recentelijk kondigde Marvel-baas Kevin Feige namelijk aan dat Disney het wat rustiger aan zal doen met het releasen van Marvel-series. Acteur Oscar Isaac liet onlangs wel al weten in gesprek te zijn met Marvel over een terugkeer van het personage.

Tot dan kunnen fans natuurlijk nog wel het eerste seizoen van Moon Knight bingewatchen. Bekijk hieronder de trailer over de avonturen van de man met de krachten van een maangod.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen