search
Marvel Studios onthult verhaallijn van 'X-Men 97'
Series / Nieuws

Marvel Studios onthult verhaallijn van 'X-Men 97'

Eindelijk weten we meer over wat we kunnen verwachten van de aankomende comeback van The X-Men.

De verhaallijn van de nieuwe Marvel-serie X-Men '97 is bekendgemaakt. Hierdoor weten we eindelijk wat we precies kunnen verwachten van de aankomende animatieserie, waarin The X-Men een comeback zullen maken.

De serie, die op Disney+ zal verschijnen, zet de verhaallijnen voort die zijn geïntroduceerd in de fan-favorite X-Men: The Animated Series. Deze serie liep vijf seizoenen en is voor veel X-Men-fans tegenwoordig het startpunt.

Belangrijke personages


Het nieuws over de X-Men '97-synopsis kwam donderdagavond tijdens het Marvel Unlimited X-Men: 60 Uncanny Years Live Virtual Event. Het Twitter-account X-Men Updates deelde een beschrijving van de synopsis, die luidt als volgt:

"Storm en Wolverine proberen de X-Men voort te zetten. Magneto komt binnen en wil Charles Xavier vervangen. Sinister komt binnen om te proberen de X-Men voor eens en voor altijd te vernietigen".

Het is niet bekend of dit woord-voor-woord de letterlijke synopsis is die Marvel Studios officieel gebruikt voor X-Men '97, of dat dit enkel een beschrijving is van de verhaallijn die een panellid heeft gehoord. Het geeft echter wel een vrij goed overzicht van wie de belangrijke figuren in de serie zijn.

X-Men '97 verschijnt ergens deze zomer op Disney+. Seizoen 2 is al in de maak.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen