search
Netflix actiekomedie 'The Out-Laws' met Adam Devine, wat we nu weten
Films / Nieuws

Netflix actiekomedie 'The Out-Laws' met Adam Devine, wat we nu weten

Netflix brengt ons dit jaar de actiekomedie 'The Out-Laws' inclusief grote sterrencast. Adam Devine en Pierce Brosnan zijn bijvoorbeeld van de partij voor deze film.

Netflix slaat de handen ineen met het productiebedrijf (Happy Madison) van Adam Sandler voor deze nieuwe actiekomedie.

Grote namen


In de hoofdrol zien we Adam Devine, hij is ook wel bekend van Modern Family en Pitch Perfect. Naast hem Pierce Brosnan, ook niet één van de minste namen en bekend van zijn rol als James Bond en recent in film Black Adam.

Andere sterren die we gaan zien in de film zijn Nina Dobrev, Michael Rooker, Reyn Doi, Ellen Barkin, Richard Kind, Julie Hagerty, Lil Rel Howery, Poorna Jagannathan en Blake Anderson.

Wat we nu weten over het plot


Het verhaal volgt Owen Browning, een nuchtere bankdirecteur die op het punt staat te trouwen met de liefde van zijn leven. Wanneer zijn bank tijdens zijn huwelijksweek wordt overvallen door de beruchte Ghost Bandits, gelooft hij dat zijn toekomstige schoonfamilie, welke net aangekomen zijn in de stad, de beruchte Out-Laws zijn.

Nog meer feiten over de film


De film zal qua stijl een beetje lijken op Meet the Parents welke Ben Stiller en Robert De Niro in de hoofdrollen had.

The Out-Laws van Netflix wordt geregisseerd door Tyler Spindel. Hij heeft eerder gewerkt aan projecten als Father of the Year en Deported.

Het script van de film is grotendeels geschreven door Evan Turner en Ben Zazove, zij werkten onder meer ook aan Sherlock Gnomes.

Wanneer te zien?


Er is nog geen officiële datum bekend vanaf wanneer we de film kunnen gaan streamen op Netflix. De verwachting is echter wel dan het ergens lente/zomer 2023 zal zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen