search
Deze week zien we 'Smile', 'Furies' en meer bij de streamingsdiensten
Films / Nieuws

Deze week zien we 'Smile', 'Furies' en meer bij de streamingsdiensten

Horror, actie, thriller en documentaire. Deze week zien we verschillende soorten films bij de streamers. Welke ga jij kijken?

Netflix, SkyShowtime en Videoland geven ons een aantal nieuwe films deze week.

Netflix


Donderdag 23 maart komt de dienst met Furies. Deze Vietnamese actiefilm kan je vanaf die dag hier bekijken .

In deze prequel van 'Furie' besluiten drie woedende vrouwen om een einde te maken aan een sinister misdaadsyndicaat dat de straten van Saigon in de jaren '90 onveilig maakte.



Vrijdag 24 maart komt Netflix met Chor Nikal Ke Bhaga. Deze misdaadthriller kan je vanaf die dag streamen

Een stewardess en haar zakenpartner zijn op een missie om diamanten te stelen en zich te bevrijden uit de klauwen van een woekeraar. Op 40.000 voet in de lucht gaat de overval gruwelijk mis en verandert deze in een gijzeling.



SkyShowtime


Op dinsdag 21 maart stream je de film Resurrection bij SkyShowtime.

Het publiek van Rotten Tomatoes scoort deze mysterieuze thriller een hele magere 46%. De film scoort onder de recensenten echter weer een mooie 81%.



Op woensdag 22 maart kijk je de film Smile bij SkyShowtime.

Psychiater Rose wordt geplaagd door iets waarvan zij denkt dat het bovennatuurlijk is. Na een bizar, traumatisch incident met een patiënt begint Rose onverklaarbare en angstaanjagende fenomenen te ervaren die alleen zij kan zien. Op zoek naar antwoorden wordt ze steeds achterdochtiger en lijkt haar eigen geest zich tegen haar te keren. Rose raakt er steeds meer van overtuigd dat ze wordt achtervolgd door een kracht die niet alleen bovennatuurlijk is, maar ook kwaadaardig.



Videoland


Ook Videoland voegt deze week één film toe aan het aanbod en dat is Het beste voor Kees. Deze documentaire kijk je vanaf zondag 26 maart.

De 44-jarige autist Kees woont nog bij zijn ouders. Hoe lang houden de bejaarde ouders de 24 uurszorg vol en wat gebeurt er met Kees als zij niet meer voor hem kunnen zorgen?.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen