'The Last of Us' filmmakers over het moeilijkste en engste personage om te maken

Het engste personage in The Last of Us was ook voor de makers een nachtmerrie.

Adrienne Koolen, 20-03-2023 12:26

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De apocalyptische serie The Last of Us zit vol met griezelige en gruwelijke momenten. De personages zijn tot in de details uitgedacht door de makers, maar met één specifiek personage hadden de makers wel moeite.
Het gaat om het moment waarop Ellie (Bella Ramsey) in een auto verstopt zit en er dan een Clicker-kind op haar afkomt. Eigenlijk zou het kind gespeeld worden door een actrice met een prothese, maar dat zag er blijkbaar niet kinderlijk genoeg uit.

Volgens Simon Jung, supervisor van WÄ“tÄ VFX, was iedereen heel enthousiast toen ze erachter kwamen dat ze het digitaal moesten maken, "want dat is niet iets dat je vaak zult doen."

Een Clicker tot leven wekken is een nachtmerrie

Jung vertelde ook dat het hele proces een nachtmerrie was. "Het heeft heel lang geduurd om te verkopen dat dit een kind is, of twintig jaar geleden een kind was voordat ze volledig volwassen was geworden in die Clicker-status."

Het was vooral een uitdaging omdat er geen ogen of neus waren. Hierdoor is het dus heel lastig om kijkers ervan te overtuigen dat het een kind is, aangezien alle proporties anders waren.

Bekijk hieronder de scène en stream The Last of Us op HBO Max.

Lees meer over: The Last of Us, Pedro Pascal, Bella Ramsey, Troy Baker, Fireflies, Bill, Frank, Joel, Ellie, Gabriel Luna, Lev, Ian Alexander, Perry, Jeffrey Pierce, Kathleen, Riley, Storm Reid, Neil Druckmann, Craig Mazin, Anna, Ashley Johnson, Jasm

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix