Ellie weet dat ze wordt voorgelogen aan einde van 'The Last of Us'

Pedro Pascal en Bella Ramsey vertellen over de laatste aflevering in 'The Last of Us'.

Bas de Kramer, 20-03-2023 08:00

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het eerste seizoen van ]The Last of Us is helaas ten einde. In een interview zijn Pedro Pascal (Joel) en Bella Ramsey (Ellie) nader ingegaan op de laatste aflevering.

Serie volgt game

Het eerste seizoen bleef, zoals beloofd. behoorlijk trouw aan de game. Joel en Ellie doorkruisen de Verenigde Staten om uiteindelijk bij de Fireflies uit te komen. Daar bleken de Fireflies hele andere plannen te hebben dan Joel. Joel en Ellie hebben door het seizoen heen een band opgebouwd en laten daar niemand meer tussen.

Blijk van vertrouwen

Nadat ze uit het ziekenhuis van The Fireflies zijn ontsnapt, bevinden Joel en Ellie zich in de buitenwijken van Jackson, klaar om een 'normaal' leven te beginnen. Maar voordat ze die laatste stap zetten, wil Ellie nog een laatste blijk van vertrouwen.

Twijfel

Ellie vraagt "‹"‹Joel wat er met The Fireflies is gebeurd, in de hoop de waarheid over die dag te achterhalen. Joel liegt haar voor. Ellie lijkt hem te geloven, maar je ziet de twijfel in beider blikken.

Interview

"Hij moet liegen om het allemaal draaiende te houden", vertelde Pascal aan Empire in een interview. Bella Ramsey praatte ook over de deze scène: "Ik denk dat Ellie het weet. Er is een deel van haar dat weet of vreest dat hij niet de waarheid vertelt. Maar ze moet het geloven omdat het anders haar hart zou breken."

Kijk de serie op HBO Max.


Lees meer over: the last of us, pedro pascal, bella ramsey, hbo max

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix