Bijzonder gunstig nieuws voor 'Star Trek: Strange New Worlds'

Over zowel seizoen 2 als 3 zijn er nu nieuwe onthullingen gedaan.

Mitchell van Vuren, 21-03-2023 07:51

Goed nieuws voor alle 'Trekkies': een derde seizoen voor Star Trek: Strange New Worlds wordt nu gefilmd. Dat bevestigde uitvoerend producent Akiva Goldsman tijdens een recent interview.
Officieel had Paramount nog de productie van een derde seizoen moeten bevestigen, maar met het laatste nieuws is producent Goldsman de zender voor geweest. Na het succes van het eerste seizoen verbaast de verlenging echter niet.

Met het einde van Discovery en Picard in zicht zetten de makers van Star Trek nu volop in op de serie Strange New Worlds. Als het paradepaardje van de franchise kijken veel mensen uit naar wat het aankomende tweede seizoen te bieden zal gaan hebben.


Het derde seizoen wordt nu gefilmd

Uitvoerend producent Akiva Goldsman vertelde aan M.I.T. Media Lab meer over het derde seizoen, waarover hij zei dat men "net begonnen is met filmen".

Ook vertelde Goldsman meer over het aankomende tweede seizoen. Hij zei dat de premièredatum binnenkort bekend zal worden gemaakt.

Bekijk zelf het interview met Goldsman, of ga naar SkyShowTime om het eerste seizoen te bekijken van Star Trek: Strange New Worlds.
Lees meer over: star trek strange new worlds, akiva goldsman, star trek, seizoen 2, seizoen 3, picard, discovery

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix