Deze Marvel-serie wordt eerste R-rated productie in de Marvel Cinematic Universe

Deze gewelddadige held is Deadpool vlak voor in het winnen van de titel.

Mitchell van Vuren, 22-03-2023 09:14

Met Daredevil: Born Again wordt de eerste R-rated Marvel-serie uitgebracht, oftewel een serie voor kijkers van 16 jaar en ouder. Volgend jaar zal de gewaagde serie uitkomen en de MCU voorgoed veranderen.
Na jarenlang kindvriendelijke films en series te hebben gemaakt is Marvel nu toe aan iets meer brutale helden. Daarmee zitten ze met Daredevil goed, die ooit begon met een serie op Netflix en nu wordt geïntroduceerd in de MCU op Disney+.

Na een cameo Spider-Man: No Way Home en enkele verschijningen in de serie She-Hulk: Attorney at Law komt nu Charlie Cox definitief terug als Matt Murdock. De held kenmerkt zich door zijn aanpak van volwassen onderwerpen en geweld. Dit was dan ook de reden voor de R-rating.Nieuws over de aankomende serie

Uit recent nieuws blijkt dat de terugkeer van Jon Bernthal's Punisher vaststaat in Daredevil: Born Again. De schurk vindt zijn origine in het Defenders-universum uit Daredevil's Netflix-periode. De brute aard van Punisher zal waarschijnlijk flink bijdragen aan de mate geweld in de serie.


Daredevil: Born Again staat momenteel gepland voor een première in de lente van 2024 op Disney+. Dit zal gebeuren voordat Deadpool 3 uitkomt, de andere kwajongen uit het Marvel-pantheon die een R-rating op zijn naam heeft staan.

Bekijk de eerdere seizoen van Daredevil vast bij Disney+.


Lees meer over: daredevil born again, r rating, disney plus, netflix, mcu, deadpool, matt murdock, charlie cox

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix