search
Met deze 3 domme verhaallijnen hebben 'The Big Bang Theory'-fans het nog altijd moeilijk

Met deze 3 domme verhaallijnen hebben 'The Big Bang Theory'-fans het nog altijd moeilijk

'The Big Bang Theory' fans konden deze 3 verhaallijnen maar matigjes waarderen.

Bas de Kramer
The Big Bang Theory houdt de gemoederen jaren nadat de serie is afgelopen nog altijd bezig. De serie zat natuurlijk erg goed in elkaar en nagenoeg alle verhaallijnen hadden een duidelijke reden en leidden tot gevolgen in de serie. Er zijn echter 3 verhaallijnen waar de fans nooit iets van begrepen hebben.

Leonard bedriegt Penny


Tijdens de eerste aflevering in seizoen 9 doet Leonard plots een bekentenis aan Penny terwijl zij naar de kapel lopen om te trouwen. Hij geeft toe dat hij Penny heeft bedrogen terwijl hij op zee was. Een vreemde plotwending binnen het karakter van Leonard, die in de serie toch altijd als trouw wordt neergezet. Het vermeende voorval hebben wij als kijker ook nooit te zien gekregen. Wat deze actie en de bekentenis daarover nu verder precies aan het verhaal toevoegde, blijft onduidelijk.

Amy's komt niet aan de man


Het personage van Amy was zeker in het begin nogal robotachtig. Na verloop van tijd werd ze toch onderdeel van de groep. Ze was met name de briljante wetenschapper maar ze ontpopte zich ook steeds meer als iemand die naar sex zocht, maar het niet kon vinden.

Veel fans vonden deze verhaallijn nogal langdradig, niet grappig en aanstootgevend. Uiteindelijk loopt het voor haar op het amoureuze vlak goed af door haar relatie met Sheldon.

Raj komt niet aan de vrouw


Ondanks het feit dat Raj de enige persoon in de serie was die loyaal en romantisch was, vond hij nooit zijn ware liefde.

Van zijn drie mannelijke vrienden was hij eigenlijk degene die klaar was om te trouwen en kinderen te krijgen. Maar in plaats daarvan gaven de scriptschrijver hem alleen maar eenzaamheid en verbroken relaties.

Sommige fans hebben er nog steeds moeite mee dat Raj de ware liefde nooit heeft gevonden.

Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max

Bekijk op instagram




Aanbevolen artikelen