search
Deze film van eigen bodem pakt gelijk de tweede plek in Netflix Top 10
Films / Nieuws

Deze film van eigen bodem pakt gelijk de tweede plek in Netflix Top 10

'April, May en June' kan net niet tippen aan 'Luther: The Fallen Sun' maar pakt een mooie tweede plek in de Netflix Top 10.

Het verhaal welke gedeeltelijk bedacht is door Linda de Mol, kan je sinds 19 maart streamen bij Netflix. De film scoort in de Nederlandse Netflix Top 10 erg goed met een tweede plek.

Het verhaal 'April, May en June'


April, May en June zijn dochters van dezelfde moeder, maar met verschillende vaders. Ze krijgen het nieuws dat hun moeder erg ziek is en niet lang meer te leven heeft. Ze worden allemaal dringend verzocht om haar te komen zien. Naast het trieste nieuws leren de jonge vrouwen dat ze de verantwoordelijkheid op zich moeten nemen om voor John te zorgen, hun autistische broer die bij zijn moeder woont.

Ontvangst


De film wordt aardig ontvangen als we naar IMDB kijken. Daar scoort de film een mooie 6.7/10. Een aantal reacties over de film toen hij net te zien was.Cast


In deze Nederlandse topper zien we in de hoofdrollen Linda de Mol, welke ook een grote bijdrage heeft geleverd aan het opzetten van de film, Tjitske Reidinga en Elise Schaap.

De regie voor deze film was in handen van Will Koopman welke ook wel bekend is van Alles op tafel, De Verbouwing en Gooische Vrouwen.

Op Netflix


De populaire film April, May en June stream je nu op Netflix.

In de trailer hieronder kan je zelf een eerste indruk opdoen van de film.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen