search
Stream nu de horror-thriller 'Smile' bij SkyShowtime
Films / Nieuws

Stream nu de horror-thriller 'Smile' bij SkyShowtime

Wanneer je ineens dezelfde dingen gaat zien als een voormalig patiënt van je, staat je wereld ineens op zijn kop. \'Smile\' kan je nu bekijken bij SkyShowtime.

Velen hebben uitgekeken naar het release van de film in de bioscoop. Nu kan je de film ook thuis op de bank kijken, of waar dan ook. SkyShowtime geeft ons vanaf vandaag deze mogelijkheid.

Synopsis


Psychiater Rose wordt geplaagd door iets waarvan zij denkt dat het bovennatuurlijk is. Na een bizar, traumatisch incident met een patiënt begint Rose onverklaarbare en angstaanjagende fenomenen te ervaren die alleen zij kan zien. Op zoek naar antwoorden wordt ze steeds achterdochtiger en lijkt haar eigen geest zich tegen haar te keren. Rose raakt er steeds meer van overtuigd dat ze wordt achtervolgd door een kracht die niet alleen bovennatuurlijk is, maar ook kwaadaardig.

Cast


Sosie Bacon speelt de hoofdrol van Rose, zij heeft ook de film Traces en The Last Summer op haar naam staan.
Naast haar zien we Jessie T. Usher, ook wel bekend als A-Train in The Boys, Kyle Gallner, Robin Weigert, Caitlin Stasey en Kal Penn.

Verdeelde meningen


Op Rotten Tomatoes kunnen we zien dat men toch enthousiast is van de film. De recensenten scoren de film ook een goede 80% en het publiek een goede 77%.

"Ik heb de hele film door mijn vingers gekeken. Met Sosie Bacon in de hoofdrol is haar constante paniek een opera. Ze was angstaanjagend in haar uit de hand gelopen hysterie."

"Ik denk dat ik voor ons allemaal kan spreken als ik zeg dat niemand had verwacht dat Smile zo goed zou zijn als hij bleek te zijn. Het is zo leuk om een "‹"‹echt opwindende nieuwe horrorfilm op het scherm te zien."

Recensent Terence Shea van Filmtotaal was iets minder enthousiast over de film. Hij sluit zijn recensie dan ook met de volgende woorden af.

"De vloek is een allegorie voor de emotionele littekens waar Rose mee rondloopt. Mooi bedacht, maar de griezelmomenten die af en toe om de hoek komen kijken zijn soms ronduit lachwekkend. Het ziet er suf uit, of iets blijkt een droom te zijn geweest. Het is niet de intentie, maar het werkt op de lachspieren. En dat is dan onbedoeld een glimlach op het gezicht van de kijker."

SkyShowtime


Vanaf vandaag kan je zelf de horrorfilm beleven. Je kijkt de film bij SkyShowtime.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen