search
Dit is de grootste angst van 'Stranger Things'-ster over het slot van de Netflix-hitserie
Series / Nieuws

Dit is de grootste angst van 'Stranger Things'-ster over het slot van de Netflix-hitserie

Gaten Matarazzo was te gast bij Jimmy Fallon en vertelde over het slotseizoen.

Deze zomer start het filmen van seizoen 5 van de populaire scifi-serie. Voor zowel de kijkers als de cast houdt dit een definitief afscheid in. Bij Jimmy Kimmel vertelde Gaten Matarazzo (Dustin Henderson) over het dubbele gevoel dat hij hierbij heeft.

Matarazzo begon op Broadway en heeft naast Stranger Things genoeg andere projecten gedaan. Dit was in series, maar ook als stemacteur. De serie heeft om begrijpelijke redenen een speciaal plekje in zijn hart.

Terug naar onzekerheid


Matarazzo kijkt uit naar seizoen 5: "Het heeft de laatste tien jaar van mijn leven bepaald. Het is spannend, want je wilt zien hoe het afloopt, hoe de verhalen eindigen. Je gaat nog één keer meemaken hoe ze als persoon verder ontwikkelen".

Daarnaast is de jonge acteur ook een beetje huiverig. Hoe je het ook wendt of keert, het acteursvak is nu eenmaal een onzeker bestaan. Matarazzo: "Niet alleen is het een geweldige ervaring geweest, het was ook een kwestie van baanzekerheid. Ik ga weer terug naar freelancen hierna".

Dustin's verhaallijn


Op de vraag wat er met Dustin gebeurt, is Matarazzo duidelijk: "Dat weet ik niet. Hij is wel in veilige handen bij de schrijvers, de Duffers (schrijvers van de serie) kennen de personages waarschijnlijk beter dan wie dan ook," aldus de acteur.

Henderson keert na Stranger Things terug naar het voor hem bekende Broadway. Eerder speelde hij in Les Misérables), en is nu gecast in de musical Sweenedy Todd: The Demon Barber of Fleet Street. Qua freelancen zit het dus wel goed.

Stranger Things kun je zien op Netflix.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen