Merkwaardige omschrijving voor 'Stranger Things' seizoen 5

De makers van Stranger Things geven in een tweet een vreemde hint over het nieuwe seizoen.

Tom Veldman, 22-03-2023 18:01

Vorig jaar werden Stranger Things-fans getrakteerd op het vierde seizoen van de succesvolle sci-fi horrorserie. Al snel na afloop van het seizoen werd duidelijk dat er een vijfde seizoen zal volgen. Seizoen vijf zal het slotseizoen worden van de serie, wat een extra reden is waarom fans razend nieuwsgierig zijn naar elk kruimeltje aan informatie over het nieuwe seizoen.
Seizoen 5
Nu heeft het schrijversteam op Twitter een merkwaardige omschrijving gegeven van het nieuwe seizoen. Volgens hen is seizoen 5 alsof seizoen 1 en seizoen 4 een baby zouden krijgen, en die baby vervolgens met steroïden geïnjecteerd zou worden.Wat fans zich precies hierbij moeten voorstellen is natuurlijk de vraag, maar in ieder geval prikkelt de omschrijving de fantasie.

David Harbour
Eerder deze maand onthulde acteur David Harbour, die Chief Jim Hopper speelt, dat het filmen voor het slotseizoen zal starten in juni. Fans zullen dus nog even moeten wachten tot seizoen vijf op Netflix verschijnt. Tot dan zullen ze het moeten doen met de eerste vier seizoenen, die momenteel op Netflix te bekijken zijn.

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, David Harbour

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix