search
'Shazam!'-acteur Zachary Levi wil rol in populairste serie van dit moment

'Shazam!'-acteur Zachary Levi wil rol in populairste serie van dit moment

Is het na de superheldenfilm tijd om zijn loopbaan een nieuwe wending te geven?

Mitchell van Vuren
Zachary Levi heeft de kans van zijn leven gekregen als hoofdrolspeler in de film Shazam! Fury of the Gods. Is de faam hem nu al naar het hoofd gestegen? In een inmiddels verwijderde Tweet solliciteerde de acteur namelijk naar een rol in de HBO-hitserie The Last of Us.

Shazam! Fury of the Gods is als de laatste toevoeging aan de DCEU ontvangen met gemengde beoordelingen. Recensent Jip Strijbos van FilmTotaal behoorde tot een van de minder positieve critici.

Zij gaf de superheldenfilm slechts 2 sterren. Ze stelde: "'Shazam! Fury of the Gods' zit nog meer dan andere superheldenfilms volgepropt met humor en grapjes. Helaas is deze humor in vrijwel alle gevallen oppervlakkig en slecht getimed, wat enorm afbreuk doet aan de scènes."

Lees de rest van de recensie.

De volgende stap voor Levi


Na Shazam! Fury of the Gods probeert Levi nu hogerop te klimmen, maar achteraf bleek hij dat minder verstandig te vinden dan gedacht. Op Twitter deelde hij zijn liefde voor de videogame The Last of Us en zijn wens om een rol te bemachtigen in het volgende seizoen van de razend populaire serie.

Bekijk hieronder de inmiddels verwijderde Tweet.Wat is het plot van Shazam! Fury of the Gods?


In de DC-film wordt het verhaal vervolgd van de tiener Billy Batson, die door het uitspreken van het magische woord SHAZAM! verandert in een superheld. Dit komt handig uit wanneer de Dochters van Atlas naar de aarde komen. Zij zijn drie oude goden die de van hen gestolen magie terug willen en uit zijn op wraak.

In april wordt Shazam! Fury of the Gods verwacht op HBO Max.

Aanbevolen artikelen