Netflix brengt kinderhelden terug: bekijk de trailer voor 'Thomas & Friends'

Na de succesvolle serie zijn trein Thomas en zijn mechanische vrienden weer te zien.

Valeria Milić, 23-03-2023 13:25

De vrolijke animatieserie Thomas & Friends: All Engines Go is gebaseerd op een collectie speelgoed van Mattel. Thomas gaat nu op avontuur in een film.
De animatie is in 2D-vorm, en heeft de nodige buitelingen en acrobatiek. Ook is het personage van Bruno voor het eerst in een Thomas-film te zien.

Zoektocht naar verdwenen auto's

Bruno is een rode wagon, en hij heeft autisme. Samen met Thomas en de rest gaan ze op onderzoek uit wanneer auto's in de tunnels onder de Lookout berg verdwijnen.

De serie gaat er prat op om op een speelse manier dingen bij te brengen aan kinderen, en om bepaalde onderwerpen te introduceren. Pam Westman, topvrouw bij het productiebedrijf Nelvana, gaf in dit verband aan: "We hebben veel positieve feedback gekregen op de fysiek komedie en ook Bruno is warm ontvangen door de kijkers".

Thomas & Friends: The Mystery of Lookout Mountain verschijnt op 1 april in de VS en Canada. Wanneer deze animatiefilm op Netflix Nederland verschijnt is nog niet bekend.

Wel kun je alvast de serie Thomas & Friends: All Engines Go op Netflix bekijken. De serie heeft de optie voor gesproken Nederlands.


Lees meer over: Thomas and Friends, The Mystery of Lookout Mountain, All Engines Go, Pam Westman

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix