De drie 'John Wick'-films kijk je op deze streamingdienst

Filmnieuws - De man die veel doet en weinig zegt wordt in deel drie constant achterna gezeten door huurmoordenaars, nadat er een beloning van 14 miljoen dollar op zijn hoofd is gezet.

Thuur Hutjens, 23-03-2023 14:09

John Wick, gespeeld door Keanu Reeves, is officieel een ex-huurmoordenaar. Dit geldt niet alleen voor het vierde deel dat nu in de bioscoop draait. Zijn eerste drie actiefilms spatten van het scherm en zijn te zien op HBO Max. Waar ging de John Wick-filmreeks ook alweer over?

John Wick 1

In het eerste deel wordt Wicks Ford Mustang gestolen en de door zijn overleden vrouw nagelaten hond vermoord. Hij wordt hierdoor verleid om zijn oude beroep weer op te pakken.

John Wick: Chapter 2

Nadat andere duistere figuren hem eerder hebben geholpen, wordt er nu aanspraak gemaakt op Johns diensten. John Wick wilt weigeren, maar hij vervalt in een oud patroon.

John Wick: Chapter 3 Parabellum

De man die veel doet en weinig zegt wordt in deel drie constant lastiggevallen en achterna gezeten door huurmoordenaars, nadat er een beloning van 14 miljoen dollar op zijn hoofd is gezet. Interessante bijrol van Halle Berry.


Waar te zien

Het vierde deel draait nu in de bioscoop. Een recensie van John Wick 4 is hier al te lezen. De eerste drie John Wick-films zijn te zien op HBO Max.


Lees meer over: John Wick, chapter, hbo max, bioscoop

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix