search
Deze stunts doet 'The Mandalorian'-ster Katee Sackhoff nog altijd zelf
Series / Nieuws

Deze stunts doet 'The Mandalorian'-ster Katee Sackhoff nog altijd zelf

Katee Sackhoff geeft toe dat het niet altijd even makkelijk is om een stuntdubbel voor haar te vinden.

Katee Sackhoff, de actrice van Bo-Katan Kryze, heeft een steeds grotere rol gekregen in The Mandalorian. Het iconische personage is de meest trouwe compagnon geworden van Din Djarin en zijn kleine groene vriend, Grogu.

Halverwege het derde seizoen hebben we dus al het een en ander van Bo-Katan gezien. In een interview met StarWars.com sprak actrice Sackhoff over de vele stunts die haar personage uit moet voeren.

The Mandalorian-stunts


Het schijnt namelijk niet altijd even makkelijk te zijn om een stuntdubbel voor Sackhoff te vinden. Ze is een best grote vrouw, waardoor het moeilijk is om iemand van haar lengte te vinden.

"Toen ik in deze industrie begon, was het erg moeilijk om dubbels te vinden die bij me pasten. Weet je, ik was altijd net iets groter dan de meeste vrouwen in de buurt die destijds acteurs waren en de stuntdubbels, ze konden gewoon niemand vinden. Ik werd op een gegeven moment verdubbeld door een man... Het was letterlijk zo dat ik mijn eigen stunts deed omdat ze niemand konden vinden die perfect was en ik wilde dat het er geloofwaardig uitzag."

Het liefst wil ze alle stunts zelf doen, maar ze moet tevens toegeven dat ze hier simpelweg niet toe in staat is voor sommige stunts. Dan moet ze haar ego opzij zetten en het iemand anders laten doen.

"Ik realiseer me dat, nummer één, ik niet zo goed terugveer als vroeger... Maar ik denk ook dat als ik mijn ego opzij zet en erken dat we het proberen om het beste personage en de meest realistische, verbazingwekkende, waanzinnig stoere vrouw ter wereld te creëren, in dit personage... Ik kan dat allemaal niet en het zou egoïstisch zijn om te denken dat ik het kan."

"Er zitten weinig verschillende vrouwen in dit pak dit jaar, en elk van hen diende een fenomenaal doel om Bo zo fel mogelijk te maken... Ik heb een gemene knee-slide! Af en toe, als ik een knee-slide kan doen, doe zeker een knee-slide."

The Mandalorian is momenteel te zien op Disney Plus.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen