search
'Succession'-ster wil spin-off over dit personage
Series / Nieuws

'Succession'-ster wil spin-off over dit personage

Deze actrice uit Succession wil een spin-off over haar personage zien.

Dit weekend begint het vierde en laatste seizoen van Succession op HBO Max. Zonde dat de serie ten einde loopt, maar in ieder geval kunnen we nog van een spannende finale genieten.

Wat betreft actrice J. Smith-Cameron is seizoen 4 echter nog helemaal niet het einde van de Succession-franchise. Cameron, die Gerri speelt in de serie, wil wel een spin-off van haar personage zien.

Succession spin-offs


Ze zegt het op een niet zo serieuze manier, want ze weet zelf vast ook wel dat die spin-off er nooit gaat komen. Ten eerste omdat HBO aan heeft gegeven niet van plan te zijn spin-offs voor Succession te gaan ontwikkelen, tenzij maker Jesse Armstrong met een geweldig idee komt.

"Ik zou tegen Jesse Armstrong willen zeggen, overweeg alsjeblieft een spin-off genaamd 'Gerri!', met een uitroepteken! En het zou zijn als 'The Mary Tyler Moore' Show, maar dan met Gerri. Nee. Misschien zou het kunnen zijn zoals een 'Better Call Gerri'-show, waar het allemaal om de fixer en verschillende zaken gaat."

"Ik weet het niet. Ik maak echt een grapje. Ik denk niet dat er per se een show over Gerri zou moeten komen, maar ik denk wel dat er een soort vervolg op de show zou kunnen komen, met of zonder Gerri. Ik denk dat er veel materiaal is."

Volgens HBO leent een serie als Succession zich er niet perfect voor om spin-offs van te maken, op een manier dat Game of Thrones dat bijvoorbeeld wel doet. De Gerri-actrice denkt daar duidelijk dus anders over.

Wanneer het laatste seizoen van Succession erop zit, betekent dat naar alle schijn dus ook het definitieve einde van de serie. In een recent interview gaf Logan Roy-acteur Brian Cox aan dit niet erg te vinden, aangezien de serie nu op een goede manier afgesloten wordt.

Succession seizoen 4 gaat zondag 26 maart van start op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen