search
'Stranger Things'-ster Noah Schnapp denkt dat hij gaat huilen wanneer de serie eindigt
Series / Nieuws

'Stranger Things'-ster Noah Schnapp denkt dat hij gaat huilen wanneer de serie eindigt

Noah Schnapp blikt alvast vooruit op hoe het zal zijn om afscheid te nemen van 'Stranger Things'.

De Netflix-serie Stranger Things nadert zijn einde, dus de cast en crew zullen langzaam afscheid moeten nemen van elkaar en hun eigen personage. Noah Schnapp heeft in een interview onthuld dat hij denkt dat hij het daar best moeilijk mee zal hebben.

De serie heeft een lange weg afgelegd sinds seizoen één, waarin de Upside Down geïntroduceerd werd toen Will Byers (Noah Schnapp) vermist raakte nadat hij was aangevallen door een Demogorgon. Het is niet duidelijk welke andere verschrikkingen in het verschiet liggen, maar Noah Schnapp is enthousiast om te beginnen met filmen.

Bitterzoet


De 18-jarige ster sprak onlangs met Collider over zijn rol in de psychologische thriller The Tutor. Onvermijdelijk kwam Stranger Things ook ter sprake in het interview:

"Ik bedoel, gewoon 'Stranger Things' afronden - zo bitterzoet. Ik bedoel, het is natuurlijk soort van wat mij als acteur heeft gemaakt, denk ik, en ik ben met de serie opgegroeid. Ik begon er voor het eerst mee toen ik 10 was en nu ben ik een volwassene. Dus het is heel gek".

Ook zei Schnapp dat hij zal huilen als zijn opnames voor de serie erop zitten, maar dat hij uitkijkt naar de toekomst:

"Ik heb erg veel zin om te gaan filmen. Het laatste seizoen ziet er echt goed uit, en als het voorbij is, zal ik zeker huilen en van streek zijn, maar ik kijk uit naar wat de toekomst in petto heeft".

Stranger Things seizoen 5 zal waarschijnlijk in 2024 te zien zijn op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen