Cheryl smeedt plannen in teaser clip slotseizoen 'Riverdale'

Ook in het laatste seizoen is er genoeg intrige in 'Riverdale'.

Valeria Milić, 24-03-2023 19:31

Riverdale is behoorlijk bizar en daarin wijkt de serie sterk af van de Archie-strips waarop de serie gebaseerd is. In het laatste seizoen wordt het afwijkende karakter nog eens benadrukt, juist doordat het zich afspeelt in 1955.
In de eerdere trailer zagen we al dat op Jughead (Cole Sprouse) na het geheugen van iedereen gewist is. Hij staat dus letterlijk alleen in deze situatie, en de jaren 50 blijken allesbehalve braaf.

Genoeg verwikkelingen

Ook al liggen de verhoudingen totaal anders, de verwikkelingen zijn er niet minder om. Cheryl (Madelaine Petsch) is nu verloofd met Archie (K.J. Apa). Verder is Veronica (Camila Mendes) een Hollywoodster en bezoekt zij Riverdale. Cheryl blijft natuurlijk Cheryl, en wanneer ze merkt dat Veronica het goed kan vinden met Archie onderneemt zij actie.

Verder krijgt onder andere Betty (Lili Reinhart) het aan de stok met het schoolhoofd en moet Jughead zich zien aan te passen aan dit nieuwe tijdperk. Dit staat nog los van het feit dat hij zijn vrienden aan zijn verstand moet zien te peuteren dat ze zich letterlijk in het verkeerde jaar bevinden.

Seizoen 7 van Riverdale start op 29 maart op The CW en is vanaf 30 maart te streamen op Netflix.
Lees meer over: Riverdale, Madelaine Petsch, Nicholas Barasch, Kevin Walcott

Populair nieuws