Opvallend personage gespot op set 'The Walking Dead'-spinoff over Rick & Michonne

Op setfoto's van de spin-off over Rick en Michonne is onverwachts een oude bekende te zien.

Valeria Milić, 25-03-2023 22:17

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De opnames van de serie over Rick (Andrew Lincoln) en Michonne (Danai Gurira) zijn onlangs van start gegaan in New Jersey. Blijkens de setfoto's op Twitter ziet het er naar uit dat we Jadis (Pollyanna McIntosh) weer tegenkomen. Je kunt de foto's onderaan bekijken.
In het slot van TWD zagen de kijkers Jadis en Rick in een helicopter vertrekken. Uit The Walking Dead: The World Beyond is inmiddels bekend dat Jadis is opgeklommen tot officier binnen de CRM. Rick transporteerde zij destijds naar Philadelphia.

The Walking Dead: Summit

Scott M. Gimple, de showrunner van TWD bevestigde in 2018 al dat Jadis terug zou keren. Toendertijd was het plan om drie films over Rick Grimes te maken. In plaats daarvan wordt nu echter deze serie over Rick en Michonne gemaakt. De voorlopige titel is The Walking Dead: Summit.

Uitbreiding rol

In een interview met Comic Book gaf McIntosh aan dat Jadis een grotere rol gaat spelen in de TWD-wereld. McIntosh: "Ik wist al langer dat hij (Gimple) Jadis terug wilde laten komen. En ik denk dat het perfect aansloot op 'World Beyond'. Voor mij kwam het neer op 'World Beyond' filmen en ik kon gelijk door, zogezegd. De timing had niet beter kunnen zijn".

Naast McIntosh zal ook Lucifer-actrice Lesley-Anne Brandt te zien zijn in de rol van Pearl Thorne. De inhoud van Brandt's rol is momenteel nog niet bekend. Het eerste seizoen van The Walking Dead: Summit heeft zes afleveringen en wordt in 2024 op de Amerikaanse zender AMC verwacht.

Lees meer over: The Walking Dead Summit, Andrew Lincoln, Danai Gurira, Pollyanna McIntosh

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix