Hitserie 'Shrinking' krijgt uitstekend nieuws van Apple TV+

Na goede cijfers, recensies en een verlenging voor een tweede seizoen is er nu weer goed nieuws.

Glenn Walsh, 25-03-2023 11:49

Het was nog niet eens zo lang geleden dat de hitserie Shrinking van Apple TV+ werd verlengd voor een tweede seizoen. De serie met acteurs Harrison Ford en Jason Segel in de hoofdrol krijgen van maker Bill Lawrence wederom goed nieuws.
Lawrence vertelt namelijk dat hij en zijn team schrijvers plannen hebben voor zelfs een derde seizoen van Shrinking. Het eerste seizoen bleek al zo succesvol dat een tweede seizoen onvermijdelijk was, maar volgens Lawrence komt er nog één hoofdstuk bij voordat ze het voor gezien houden. Hij wil namelijk ook niet dat de serie te lang gaat duren.

Therapie is voedzame bodem voor komedie

Het zou kunnen dat Lawrence uit ervaring spreekt. Hij maakte eerder negen seizoenen van de komedieserie Scrubs en daarna nog eens zes seizoenen van Cougar Town. Hij vindt het werken met Ford en Segel zo leuk dat hij in ieder geval drie seizoenen met de heren wilt maken en daarna vindt hij het prima als ieder zijn eigen weg weer kiest.

Shrinking gaat over een rouwende therapeut die regels begint te overtreden en zijn cliënten begint te vertellen wat hij exact op dat moment denkt. Hij gooit hiermee zijn training en ethiek overboord maar merkt dat hij enorme tumultueuze veranderingen in mensen hun leven weet te bewerkstelligen, inclusief zijn eigen.

Kijk alle afleveringen van Shrinking op Apple TV+.

Lees meer over: Shrinking, Harrison Ford, Jason Segel, Bill Lawrence, Scrubs, Cougar Town, Apple, Apple TV Plus

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix