Griezelige 'Friday the 13th'-serie komt mogelijk eerder dan je denkt

Na de filmklassieker en alle vervolgen kon een serie natuurlijk niet uitblijven.

Glenn Walsh, 25-03-2023 11:07

Ze zijn er al een tijdje mee bezig maar mondjesmaat komt er meer nieuws uit over de prequelserie Crystal Lake. Gebaseerd op de filmklassieker Friday the 13th geeft actrice Adrienne King eindelijk meer nieuws over wanneer we de serie kunnen verwachten.
De totstandkoming van deze serie heeft jaren geduurd. Eerst zou er toch geen serie komen, het bleek niet houdbaar. Daarna bleek er enorm veel gedoe te zijn geweest rondom allerlei auteursrechtelijke zaken. Maar eindelijk komt de serie naar het kleine scherm en de première komt waarschijnlijk eerder dan verwacht.

Producenten staan te popelen

Nadat bekend werd dat de serie er dus echt aan zat te komen was het voor nagenoeg niemand nog duidelijk wanneer de serie uit zou komen. Sommigen vreesden dat er nog jaren overheen zou kunnen gaan. Maar ster uit de oorspronkelijke film uit 1980 Adrienne King deelt op Instagram dat de serie volgend jaar zal uitkomen.

Ze schrijft er bij: "Fijne vrijdag, campers! Bryan Fuller, onze geniale hoofd productie van de aankomende serie CRYSTAL LAKE, en ik hadden weer een vergadering. Ik kan niet wachten om meer details te delen." In Friday the 13th speelde King de rol van Alice Hardy. In Crystal Lake zal ze wederom haar opwachting maken.

Nog even wachten dus. Kijk nog eens de klassieker Friday the 13th op HBO Max.Lees meer over: Crystal Lake, Friday the 13th, Bryan Fuller, Adrienne King, HBO, HBO Max

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix