search
fantasyserie 'Good Omens' geeft rollen voor zoon, vader én opa Tennant!
Series / Nieuws

fantasyserie 'Good Omens' geeft rollen voor zoon, vader én opa Tennant!

De familiebanden worden in het tweede seizoen van 'Good Omens' nog eens extra aangescherpt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van Good Omens heeft twee nieuwe acteurs gecast. Naast Michael Sheen en David Tennant zijn nu ook deze twee bijzondere acteurs te zien.



Doctor Who ontmoet House of the Dragon


Ty Tennant, bekend van House of the Dragon zal in het tweede seizoen naast zijn vader David te zien zijn.

Tennant Jr. zal overigens niet het enige familelid zijn dat aan Good Omens is toegevoegd. Ook Peter Davison (Doctor Who) zal een rol in het nieuwe seizoen gaan spelen.



Familiebanden


De families Tennant & Davison kwamen bijeen toen acteur David Tennant, toen te zien als Tiende Doctor, verliefd werd en later trouwde met Georgia Moffett, die hij had leren kennen op de set van Doctor Who.

Moffett speelde, om de familierelaties nog iets meer te verwarren, de dochter van de Doctor. Wat ze in werkelijkheid ook is! Georgia Moffett is namelijk de dochter van Peter Davison, de Vijfde Doctor.

David Tennant en Georgia Moffett (later Tennant) hebben vier kinderen samen. Ty is Georgia's zoon uit een eerder huwelijk.



Good Omens


Het is niet de eerste keer dat Peter Davison en David Tennant samen voor de camera stonden.

Al eerder stonden ze tegenover elkaar als de Vijfde en Tiende Doctor in een korte Doctor Who aflevering "Time Crash", voor de liefdadigheidsinstelling Children In Need.



Zorgen


Ondertussen is er naast veel enthousiasme voor het nieuwe seizoen, ook wat bezorgdheid. Het verlies van Terry Pratchett is daarbij de grootste schakel; kan Good Omens' tweede seizoen net zo goed worden?

Neil Gaiman en Terry Pratchett schreven het boek Good Omens, waar de serie op gebaseerd is, in de jaren negentig.



Het tweede seizoen van Good Omens zal in de zomer op Prime Video te zien zijn. In de tussentijd kun je er seizoen 1 nog eens terugkijken.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen