Disney+ zet deze week 10 nieuwe afleveringen online, van o.a. de hitserie 'The Mandalorian'

Deze week weer een reeks topseries die je verwacht op Disney+

Glenn Walsh, 26-03-2023 12:24

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

The Mandalorian (seizoen 3 - aflevering 5)


Verschijnt op: 29 maart
Genre: Actie / Avontuur / Fantasy
Kijk op Disney+

Synopsis: In The Mandalorian volgen we de avonturen van een solitaire premiejager in de buitenste regionen van het universum, ver verwijderd van de autoriteit van de New Republic.

Alaska Daily (seizoen 1 - aflevering 9)


Verschijnt op: 29 maart
Genre: Drama
Kijk op Disney+

Synopsis: Een journaliste wil helemaal opnieuw beginnen en gaat in Alaska aan de slag voor de plaatselijke krant in Anchorage.

9-1-1 (seizoen 6 - aflevering 7)


Verschijnt op: 29 maart
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Disney+

Synopsis: Een blik in het leven van de hulpdiensten die het eerste op de plaats van ongeval zijn en de mensen die in de meest angstaanjagende, schokkende en penibele situaties terecht komen.

Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.


29 maart: 9-1-1: Lone Star (seizoen 4 - aflevering 5) - Actie / Drama / Thriller - Een brandweerman uit New York wordt overgeplaatst naar Austin, Texas waar hij de levens van mensen probeert te redden terwijl hij zijn eigen persoonlijke problemen probeert op te lossen.

29 maart: Call It Love (seizoen 1 - aflevering 11-12) - Drama - Deze romantische melodrama gaat over een man en een vrouw die betrokken zijn in een wraakplot waarbij zij de wraak vergeten en de verdriet omarmen als ze sympathie voor elkaar beginnen te ontwikkelen.

29 maart: Kindred (seizoen 1) - Drama / Fantasie / Mysterie - Wanneer de jonge vrouw en aankomend schrijfster Dana zich wil vestigen in haar nieuwe huis, wordt ze heen en weer geslingerd door de tijd. Ze belandt op een 19e-eeuwse plantage en wordt geconfronteerd met geheimen waarvan ze niet wist dat ze in haar bloed zaten.

29 maart: Star Wars: The Bad Batch (seizoen 2 - aflevering 15-16) - Animatie / Avontuur / Actie - Een groep van experimentele elite-klonen proberen hun weg te vinden in het almaar veranderende universum na de gebeurtenissen van de Clone Wars.

29 maart: The Great North (seizoen 3 - aflevering 11) - Animatie / Komedie - De avonturen van een alleenstaande vader en zijn vreemde Alaskaanse familie.

29 maart: My Family (seizoen 1 - aflevering 3) - Drama - Het perfecte leven van deze op het eerste gezicht gelukkige man stort in elkaar wanneer zijn dochter wordt ontvoerd. De man die dacht dat hij alles had, wordt geconfronteerd met vele beproevingen en krijgt te maken met de complexiteit van de menselijke natuur.

31 maart: Doogie Kamealoha, M.D. (seizoen 2) - Komedie / Drama / Familie - Lahela "Doogie" Kamealoha is een tiener-wunderkind die worstelt met haar middelbare schooltijd en een vroege medische carrière.

Lees meer over: 911, 911 Lone Star, Alaska Daily, Kindred, Call It Love, My Family, The Big North, Star Wars, The Bad Batch, The Mandalorian, Doogie Kamealoha, Disney, Disney Plus

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix