search
Superspannende actieserie ramt gelijk naar nummer 1 positie op Netflix
Series / Nieuws

Superspannende actieserie ramt gelijk naar nummer 1 positie op Netflix

De nieuwe actieserie 'The Night Agent' staat na een paar dagen gelijk op de eerste plek in de meest bekeken serie Top 10 van Netflix.

De nieuwe actieserie The Night Agent staat nog maar een paar dagen op Netflix en staat gelijk op de eerste plek in de meest bekeken serie top 10 van de streamingsdienst.

Plot


De serie gaat over FBI-agent Peter Sutherland, die wordt gespeeld door Gabriel Basso. Sutherland brengt zijn tijd door in de kelder van het Witte Huis. Als hij gebeld wordt, dient hij een serie codewoorden door te nemen. Hij werkt er al een flinke tijd maar is nog nooit gebeld. Op een dag is het zover en ringelt de telefoon,

Rose


Rose (gespeeld door Luciane Buchanan) belt dat er indringers zijn in het huis van haar oom en tante. Hoe komt zij aan dit telefoonnummer en hoe kan het dat ze dit nummer belt maar de codewoorden niet kent? Een vergissing? Voor de zekerheid stuurt hij de politie toch naar het adres. Uiteindelijk moet hij Rose van zijn baas ophalen en samen met haar vluchten, toch geen vergissing dus?

Sutherland weet niets


Sutherland geeft in de serie voortdurend aan 'niets te weten', maar is dat nu eigenlijk wel zo? Een spannende serie of spionnen en dubbelspionnen die pionnen zijn in het spel van de geheime diensten. Het geheel wordt allemaal ook fijn opgediend. Kijken dus deze serie op Netflix.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen