search
Disney+ komt met stevige 'Hunchback of Notre Dame'-verfilming
Films / Trailer

Disney+ komt met stevige 'Hunchback of Notre Dame'-verfilming

De Klokkenluider van de Notre Dame krijgt een R-rating met de officiële trailer van \'Quasi\', het nieuwste project van het \'Super Troopers\'-team, comedygroep Broken Lizard.

Vanaf donderdag 20 april kan je deze nieuwe kijk of de 'Hunchback of Notre-Dame' bekijken bij Disney+. Op die dag komt de film Quasi naar de dienst.

Broken Lizard


Sinds het uitbrengen van hun eerste volledige productie in 1996 hebben de leden Jay Chandrasekhar, Kevin Heffernan, Steve Lemme, Paul Soter en Erik Stolhanske veel projecten gecreëerd en er in veel gespeeld, waaronder Super Troopers en het vervolg uit 2018.

Quasi


Quasi werd aangekondigd in 2021 met Heffernan als regisseur en zal het titulaire karakter volgen als hij betrokken raakt bij "een moorddadige vete" tussen de koning van Frankrijk en de paus.

In de trailer hieronder kan je aan de beelden al wel zien waarom de film R-rated is. Als het niet het taalgebruik is of het gebruik van martelwerktuigen, zijn er nog wel een aantal andere redenen te bedenken.

Wie zien we in de film


Niet alleen de heren van Broken Lizard zien we in de film. Er zijn ook rollen voor Adrianne Palicki (The Orville) en Gabriel Hogan (Heartland).

Disney+


Hulu heeft onlangs de eerste officiële trailer voor Quasi uitgebracht. Deze werpt een blik in de unieke kijk van de groep op The Hunchback of Notre Dame. De film zal te streamen zijn als hij op 20 april in première gaat.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen