Premièredatum voor 'The Walking Dead: Dead City' officieel onthuld

Het is officieel bekendgemaakt waneer de spin-off over Maggie en Negan te zien is.

Valeria Milić, 27-03-2023 07:19

Tijdens het recente WonderCon-panel in Californië is de premièredatum van The Walking Dead: Dead City eindelijk bekendgemaakt. Deze zal op 18 juni starten op AMC.
Het eerste seizoen over de onverwachte samenwerking tussen Maggie (Lauren Cohan) en Negan (Jeffrey Dean Morgan) telt zes afleveringen. De twee reizen af naar het postapocalyptische Manhattan.

Noodzakelijke samenwerking

Eerder al hintte Cohan erop dat Maggie op de proef gesteld zou worden. Uit de trailer blijkt dat haar zoon Herschel (Scott Wilson) gevangen wordt gehouden. Dit vormt een begrijpelijke reden waarom Maggie überhaupt met Negan samen zou willen werken, het betreft hier noodzaak.

Dead City speelt zich een aantal jaren na de oorspronkelijke serie af. New York is in verval, overlevenden moeten zich staande zien te houden in een omgeving die vergeven is van de zombies. Hoe de omzwervingen van het tweetal zullen uitpakken is moeilijk in te schatten. Negan is lange tijd een negatief personage geweest. Het is nog maar de vraag of hij zich verder zal ontwikkelen, dan wel dat hij een groter gevaar blijkt dan de zombies.

The Walking Dead: Dead City gaat op 18 juni aanstaande in première op het Amerikaanse AMC. Het is op het moment van schrijven nog niet bekend wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn.

Lees meer over: The Walking Dead Dead City, Lauren Cohan, Jeffrey Dean Morgan, Gaius Charles

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix