search
Hoe 'Friends' een fout met Rachel & Ross weer recht moest zetten
Series / Nieuws

Hoe 'Friends' een fout met Rachel & Ross weer recht moest zetten

Rachel had een groot moment voor Ross verpest en 8 seizoenen later pakte hij haar terug.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De hitserie Friends duurde 10 seizoenen en dat betekent natuurlijk dat er heel veel details zijn. Deze details zijn snel over het hoofd te zien, maar in seizoen 8 heeft de serie een detail uit seizoen 1 weer rechtgezet.

De serie ging voornamelijk over de 6 vrienden, maar Ross' ex Carol speelde ook een grote rol. Zij was namelijk zwanger, terwijl ze al samen was met haar nieuwe vriendin Susan.

Hoewel dat niet een hele fijne situatie was voor Ross, deed hij er toch alles aan om er zo vaak mogelijk te zijn voor Carol. Alleen toen Carol en Susan wilde weten wat het geslacht van de baby was, wilde Ross het niet weten.

De verrassing is verpest


Ross wilde namelijk graag dat het een verrassing bleef, maar Rachel dacht dat hij het al wist. Toen ze dus een keer zei dat Ross een jongen zou krijgen, was de verrassing verpest.

De rollen zijn omgedraaid


Zeven seizoenen later werd de situatie omgedraaid. Ross en Rachel zouden wachten om het geslacht van hun baby te weten te komen. Ross dacht echter dat Rachel het wel wist en daarom belde hij de dokter en kreeg hij te horen dat ze een meisje zouden krijgen.

Dit vertelde hij in een gesprek met Rachel, waardoor de verrassing deze keer voor haar verpest was. Uiteindelijk vond Rachel het allemaal niet zo heel erg, want ze was dolgelukkig dat ze een meisje zou krijgen.

Bekijk hieronder de scène waarin Rachel aan Ross vertelt dat ze zwanger is en stream Friends op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen