Monica uit 'Friends' laat zich na al die jaren weer eens zien, video gaat viraal op Instagram

Courtney Cox pakt eenmalig haar rol als Monica uit 'Friends' weer eens op.

Bas de Kramer, 29-03-2023 23:35

Afgelopen februari kreeg Courteney Cox, met name bekend van haar rol als Monica in de hitserie Friends een ster op de Hollywood Walk of Fame. Ze nam de ster samen met haar Friends-collega's Jennifer Aniston en Lisa Kudrow in ontvangst.

Monica Geller

Cox is erg blij met haar ster en pronkt er flink mee op social media. Cox weet natuurlijk dat zij haar bekendheid en haar ster met name aan Friends en haar personage Monica Geller te danken heeft.

Monica weer in actie

Ze heeft een video opgenomen waarin je ziet dat er over haar ster wordt heengelopen door passanten en dat de tegel vies wordt. Dat is wanneer zij als haar personage Monica uit een winkel stapt en met zeep en een doek haar ster probeert schoon te maken.

Je ziet haar ook de sterren van Laura Dern, Jennifer Aniston en Reese Witherspoon schoonmaken. Het bericht heeft meer dan 1 miljoen likes op Instagram en het is natuurlijk fantastisch om Monica na al die jaren weer eens in actie te zien!Kijk de Friends-avonturen terug op HBO Max.
Lees meer over: friends, chandler, david schwimmer, matthew perry, rachel green, jennifer aniston, courtney cox, lisa kudrow

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix