search
Gruwelserie 'Dead Ringers' van Prime Video krijgt heftige en veelbelovende trailer
Series / Trailer

Gruwelserie 'Dead Ringers' van Prime Video krijgt heftige en veelbelovende trailer

Trailer laat zien dat de reboot van de film de nodige duistere humor bevat.

De reboot van de horrorfilm Dead Ringers start volgende maand op Prime Video. Het wordt dubbel genieten aangezien Oscarwinnares Rachel Weisz een tweeling speelt. De namen van de mannelijke tweeling uit de film zijn aangehouden, namelijk Beverly en Elliot Mantle.

Beide dames zijn visionaire gynaecologen aangezien zij een revolutie teweeg willen brengen in de medische wetenschap. Het idee is om vrouwen te helpen met zwanger worden. Ware het niet dat deze twee artsen zo hun eigen ideeën hebben over de methodes.

Surrealistisch met duistere humor


De trailer verklapt niet erg veel, maar door de manier waarop deze gemonteerd is proef je als kijker een surrealistische sfeer. De zussen hebben duidelijk een zeer innige band, en hun onderline dialoog is spits en bijdehand.

Beverly en Elliot hebben iets kinderlijks over zich, dit is inclusief het shot waarin zij zich in het donker uit de voeten maken met de opmerking: "We zijn psychopaten".

Of en zo ja hoe psychopathisch de twee zijn is vanaf 21 april te bekijken. Op die dag start Dead Ringers namelijk op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen