search
Sheldon uit 'The Big Bang Theory' wordt wel heel irritant in 'Young Sheldon'
Series / Video/clip/featurette

Sheldon uit 'The Big Bang Theory' wordt wel heel irritant in 'Young Sheldon'

Sheldon had een aantal vervelende trekjes in 'The Big Bang Theory' en die lijken we nu ook steeds vaker tegen te komen in 'Young Sheldon'.

In een gloednieuwe clip van Young Sheldon kunnen we zien hoe vervelend Sheldon de laatste tijd is geworden.

Het gaat om een sneakpeak van seizoen 6 aflevering 16. Sheldon lijkt hier namelijk niet door te hebben wat voor invloed zijn gedrag heeft op zijn familie, met name als het gaat om zijn vader. Bekijk de clip hieronder:



Was Sheldon altijd al irritant?


In The Big Bang Theory hebben we al gemerkt dat Sheldon verschillende vervelende trekjes had. Aan het eind van de serie hield hij echter wel meer rekening met de gevoelens van anderen en werd hij minder egoïstisch.

In Young Sheldon is hij al een stuk minder uitgesproken dan in The Big Bang Theory, en daardoor heeft jonge Sheldon nu een betere relatie met zijn familie. Het begint er echter op te lijken dat hij een paar van zijn oude gewoontes uit The Big Bang Theory begint over te nemen.

Waarom hij zo vervelend is


In het laatste seizoen is Sheldon dus steeds egoïstischer geworden, maar we weten niet zeker waarom hij deze verandering doormaakt. Misschien schuilt er een diepere betekenis achter, maar het ik ook mogelijk dat Sheldon met bepaalde acties niet meer wegkomt omdat hij opgroeit en kijkers zijn gedrag simpelweg niet meer als schattig beschouwen.

Stream alle seizoenen van Young Sheldon en The Big Bang Theory op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen