Hoofdrolspelers 'The Witcher' hadden moeite met expliciete seksscènes

Henry Cavill heeft een aantal scènes in 'The Witcher' laten aanpassen.

Bas de Kramer, 30-03-2023 13:27

De hitserie The Witcher week in tegenstelling tot bijvoorbeeld The Last of Us veelal flink af van het oorspronkelijke verhaal. Dit schijnt, volgens de geruchten, ook één van de redenen te zijn waarom Henry Cavilll de serie uiteindelijk vaarwel zei.
Er was één onderdeel in de serie waarbij Cavill echter juist het voortouw nam om een verandering door te voeren. In de boeken is er de nodige aandacht voor de stomende relatie tussen Yennefer, gespeeld door Anya Chalotra, en Geralt, gespeeld door Henry Cavill. Hier is in de serie uiteraard ook de nodige aandacht voor, maar dan wat minder expliciet als in de boeken.

Afwijken van boeken

In de boeken zijn de seksscènes tussen de twee nogal rauw en expliciet en is seks de basis waarop hun relatie draait. De acteurs wilden dat in de serie toch anders. Yennefer en Geralt hebben in de serie een complexe romantische relatie die niet alleen over passie gaat.

Quote Cavill

"We wilden dat het emotioneel was in plaats van seksueel. Het was echt heel erg belangrijk en we moesten afstand nemen van wat er oorspronkelijk op de pagina 's stond. Dus, Anya en ik werkten om ervoor te zorgen dat er emotie in de scènes kwam" zei Cavill in een interview.

De regisseurs besloten de scènes inderdaad aan te passen en het liefdesverhaal tussen de twee op een iets andere manier vorm te geven.

Kijk The Witcher op Netflix






Lees meer over: the witcher, henry cavill, hemsworth, Geralt of Rivia

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in