search
Een blijer seizoen van 'Eurphoria' zou alles verpesten
Series / Nieuws

Een blijer seizoen van 'Eurphoria' zou alles verpesten

Storm Reid wil een blijer seizoen voor haar personage, maar dit zou de essentie van de hele serie verpesten.

Euphoria staat bekend om de donkere verhaallijnen en de verontrustende personages. Castlid Storm Reid hoopt echter op een veel blijer derde seizoen, maar dat zou een hele grote fout zijn.

In een interview vertelde Reid dat ze hoopt dat haar personage, Gia, in het volgende seizoen meer kan lachen en blijer kan zijn. Lees hieronder wat ze nog meer zei:

"Ik denk dat we het hele spectrum van emoties in Euphoria de afgelopen twee seizoenen hebben behandeld, dus hopelijk is seizoen 3 iets minder hartverscheurend."

Het verpesten van de serie


Hoewel het natuurlijk heel fijn zou zijn voor de personages als alles er wat hoopvoller uit zou zien, zou het de serie helemaal verpesten. De reden waarom Euphoria zo populair is geworden, is juist door de traumatische inhoud.

Het is een serie die kijker shockeert en hier is Euphoria heel consistent in gebleven. Deze hartverscheurende gebeurtenissen zijn de essentie van de serie en zonder dat zou het niet meer Euphoria zijn. Door de verontrustende inhoud kan Euphoria zich onderscheiden van andere series die over scholieren gaan.

Bekijk hieronder de videoclip voor "Still Don’t Know My Name" en stream Euphoria op Hbo Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen