Netflix onthult grote namen voor 'Scott Pilgrim. The Anime.'

Ook regisseur Edgar Wright keert terug als producer voor de anime

Daan Kusen, 31-03-2023 10:33

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Goed nieuws voor Scott Pilgrim fans! Netflix maakt een anime film gebaseerd op de film. Belangrijker nog: recentelijk is de cast is bekend gemaakt.

Scott Pilgrim

Scott Pilgrim vs. The World begon als een stripreeks uit de hand van de Canadese schrijver en striptekenaar Bryan Lee O'Malley.

In 2010 kwam de film Scott Pilgrim vs. The World uit. De film was gebaseerd op de stripreeks en werd geregisseerd door niemand minder dan Edgar Wright, die toen al bekend was om zijn satirische films als Hot Fuzz en Shaun of the Dead.Tegen de wereld

Zowel de stripreeks als de film gaan over het titelpersonage Scott Pilgrim (Michael Cera). Hij drumt in een band en wordt verliefd op een nieuwe, mysterieuze vrouw, Ramona Flaowers (Mary Elizabeth Winstead).

Maar voordat ze een relatie kunnen beginnen moet hij eerst haar kwaadaardige ex-vriendjes verslaan.

De film deed het in de Box Office helaas niet zo best. De film heeft in de loop der jaren toch een grote schare fans verzameld door de vlotte citaten en hilarische personages.


Stemmencast

Dat de film een onuitwisbare indruk heeft achter gelaten blijkt nu ook uit de nieuwe anime serie op Netflix. De stemmencast van de serie is namelijk bekend gemaakt.

Deze zal uit niemand minder bestaan dan de originele filmcast. Michael Cera is terug als Scott Pilgrim, Mary Elizabeth Winstead is weer Ramona Flowers, Bree Larson is terug als Scott's ex Nataly "Envy" Adams.

Ook Chris Evans, Anna Kendrick, Brandon Routh en Aubrey Plaza zijn terug. Kortom, de gehele cast van de film zal hun personages inspreken.Edgar Wright

Ook regisseur Edgar Wright keert terug om de anime te produceren.

"We hebben uit het niets een anime 'getoverd' die niet alleen het Scott Pilgrim universum uitbreidt, maar ook... Nou ja, je moet het zien," zegt Wright.


Scott Pilgrim. The Anime. heeft nog geen officiële verschijningsdatum op Netflix, maar we houden je op de hoogte.

Lees meer over: scott pilgrim, anime, michael cera, mary elizabeth winstead, kieran culkin, chris evans, anna kendrick, brie larson, alison pill, aubrey plaza, brandon routh, scott pilgrim vs the world

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix