'Extraction 2' van Netflix wordt een keiharde actiefilm

Filmnieuws - Chris Hemsworth is terug als Tyler Rake voor 'Extraction 2'. Dit tweede deel van de franchise krijgt officieel een R-rating.

Patricia Koning, 31-03-2023 12:58

Netflix maakt zich op om Extraction 2 te releasen op de dienst. De film is officieel beoordeeld en heeft een R-rating gekregen.

Een R-rating

Waarom de film deze rating heeft gekregen? Precies om de redenen die je zou denken. Volgens FilmRating.com van de MPA krijgt de film deze classificatie vanwege 'sterk en veel bloederig geweld en vanwege de taal die in de film gebruikt wordt'.

Officiële beschrijving voor 'Extraction 2'

In 2020 ontmoet de wereld een nieuwe held: Tyler Rake, een onverschrokken huursoldaat op de zwarte markt die aan de dodelijkste missie van zijn carrière begint. Maar wat verloren lijkt, kan nog steeds terug gehaald worden. De film is geregisseerd door Sam Hargrave. Deze actievolle, op het puntje van je stoel zittende franchise is geschreven door Joe en Anthony Russo, de visionaire regisseurs van Avengers: Endgame.

Chris Hemsworth

De acteur, die we niet alleen kennen als Tyler Rake maar ook van de Marvel-films waarin hij de rol van Thor vertolkt, had zelf ook nog een aantal uitspraken over de film. Eerder zei hij al dat de training voor Extraction 2 de meest gedetailleerde en uitputtende vechttraining heeft waar hij ooit aan deel heeft genomen. Nu vervolgt hij daarop.

"Dat heeft iets zo bevredigend. Niet om iets weg te nemen van Marvel-films vol met speciale effecten, maar je hebt daar veel hulp bij de postproductie. Ik kan natuurlijk niet vliegen, dus daar wordt je mee geholpen. Terwijl in deze film, de actie is gebaseerd op de realiteit, en zoveel ervan echt is. Het is dus een andere energie en de voorbereiding is veel uitgebreider."

De Russo Brothers

De broers hadden aan Comicbook.com ook nog een uitspraak welke we jullie niet willen onthouden.

"Wij zijn super enthousiast, Hemsworth is super enthousiast en Netflix is ook enthousiast. Het vinden van gepassioneerde motoren achter verhalen vereist ongelooflijk veel levensbloed om een ​​film gemaakt te krijgen. Je hebt een creatieve motor nodig, je hebt iemand nodig die enthousiast is. En dat is Sam Hargrave, we hebben bijna tien jaar met hem samengewerkt aan de Marvel-films."

16 juni

Het lijkt allemaal nog erg ver weg maar Netflix brengt de film naar de dienst op vrijdag 16 juni.


Lees meer over: Netflix, Extraction, Chris Hemsworth, Joe Russo, Anthony Russo, Extraction 2, Sam Hargrave

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix