Populaire Netflix serie 'Narcos' krijgt toch weer een vervolg

Er zit weer een nieuwe spin-off van 'Narcos' in het vat bij Netflix.

Bas de Kramer, 31-03-2023 13:34

De populaire serie Narcos en de even zo populaire opvolger Narcos: Mexico zijn al weer een tijdje afgelopen. Maar nu, zo ongeveer 2,5 jaar nadat Narcos: Mexico is afgelopen, is bekend geworden dat Netflix bezig is met een vervolg.

El Chapo

Het gaat hierbij om een serie waarin drugsbaas Joaquín ‘El Chapo’ Guzmán zal worden gevolgd. Hij speelt ook al een flinke rol in Narcos: Mexico maar zal in deze serie veel nadrukkelijker gevolgd worden. Als het goed is, neemt acteur Alejandor Edda wederom de rol van El Chapo op zich.

Vervolg op Narcos: Mexico

Aan het einde van Narcos: Mexico is El Chapo in de gevangenis belandt. Uit de historie van de waargebeurde maar enigzins gedramatiseerde serie weten wij dat hij in de gevangenis zijn macht alleen maar verder uitbreidde en dat hij uiteindelijk samen met 'El Mayo' de baas zou worden van het Sinaloa-kartel.

Wasmand

El Chapo ontsnapte in 2001, enkele dagen voor zijn uitlevering aan de Verenigde Staten, door zich te verstoppen in een wasmand! Uiteindelijk zou hij pas in 2014 weer worden gearresteerd.

Genoeg verhaallijn dus voor een aparte serie. De serie zit nu dus in de pijplijn maar liefhebbers moeten echt nog wel even wachten want de opnames zijn helaas nog niet eens begonnen.


Lees meer over: narcos, narcos mexico, netflix, el chapo, alejandro edda

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix