search
'The Last of Us' selecteert opnamelocatie voor seizoen 2
Series / Nieuws

'The Last of Us' selecteert opnamelocatie voor seizoen 2

De locatie kan alvast het een en ander weggeven voor de setting of het verhaal.

Het eerste seizoen van The Last of Us is inmiddels een tijdje uit en de productie draait alweer op volle toeren voor seizoen twee. Nu is ook bekend geworden waar het nieuwe seizoen zal worden opgenomen. De keuze is gevallen op Vancouver, Canada.

Ook in het eerste seizoen werd er al veelvuldig in Canada opgenomen. Zo begon het te filmen in Calgery, Alberta en later werden andere plaatsen in het land aangedaan die moesten fungeren voor Amerikaanse plaatsen als Texas, Wyoming en Missouri. Fans van de videogames weten dat deel twee voornamelijk in het noordwesten van de VS afspeelt.

Er komen mogelijk nog véél meer Infected aan


De serie The Last of Us werd al na het uitzenden van maar twee afleveringen verlengd voor een tweede seizoen. Het scoorde samen met de series House of the Dragon en Boardwalk Empire een van de grootste premières ooit. Sommige fans hopen echter dan in een volgend seizoen er wel iets meer van de zogenoemde 'Infected' verschijnen.

De mensen in de serie geïnfecteerd met het Cordyceps-schimmel kwamen gedurende de afleveringen steeds minder voor. Volgens makers Neil Druckmann en Craig Mazin was dit gedaan al met het oog op een volgend seizoen. Volgens hen is het zeer zeker mogelijk dat er in het tweede seizoen een stuk meer Infected te zien zijn.

Kijk nu het eerste seizoen van The Last of Us op HBO Max.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen