Missy uit 'Young Sheldon' vertelt over haar angstaanjagende auto-ongeluk

Voor het opnemen van een bepaalde aflevering vertelt de actrice over haar eigen ervaring.

Glenn Walsh, 01-04-2023 11:18

In een van de laatste afleveringen van de The Big Bang Theory-prequel Young Sheldon steelt het personage van Missy een auto en vlucht van huis. In het echte heeft actrice Raegan Revord toevallig een stuk minder positieve ervaring met auto's.
Het is in de aflevering A Stolen Truck and Going on the Lam dat Missy, het tweelingzusje van Sheldon, van huis vlucht omdat ze zich constant genegeerd voelt door haar ouders. Ze steelt hierop haar vader's truck, haalt Paige op en besluiten samen op een roadtrip naar Florida te gaan. Toevallig genoeg raakte Revord niet lang daarvoor betrokken bij een ongeluk.

Aanrijding door dronken bestuurder

In een post op social media deelt Revord dat ze op de weg naar het werk aan Young Sheldon met haar moeder werd aangereden door een bestuurder onder invloed. Na het ongeluk bleef ze last houden van paniekaanvallen en posttraumatische stress. Ze ziet zelf ook de ironie in het feit dat ze nu een hele aflevering in een auto moet doorbrengen.

Inmiddels is er over de serie zelf al sprake dat het zal eindigen na seizoen zeven. Dit omdat het einde wel in zicht moet zijn na de gebeurtenissen uit het canon van The Big Bang Theory. Het is voor CBS echter wel een enorm succes gebleken om aan deze prequel te beginnen dat er misschien nog meer Young Sheldon in het verschiet ligt.

Kijk alle afleveringen van Young Sheldon op HBO Max.

Lees meer over: Young Sheldon, The Big Bang Theory, CBS, Raegan Revord, HBO, HBO Max

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix