'Invincible' bedenker belooft al heel snel seizoen 3

De makers van Invincible weten heel goed dat ze fans ongelofelijk lang laten wachten.

Adrienne Koolen, 01-04-2023 19:35

Het eerste seizoen van Invincible was een enorm succes en het tweede seizoen was dan ook al snel aangekondigd. Helaas is het ondertussen al een paar jaar later, maar zonder een tweede seizoen.
De echte grote fans van Invincible hebben het nu niet makkelijk. Ze zijn al jaren aan het wachten op een tweede seizoen. In 2021 kwam het eerste seizoen uit en werd de serie meteen vernieuwd. Jammer genoeg duurt het productieproces nu al meer dan twee jaar.

Bedenker Robert Kirkman is zich er heel goed van bewust dat dit echt heel erg lang is en voelt dus echt met de fans mee.

Seizoen drie komt al sneller

Kirkman vertelde dat de volgende seizoenen veel sneller uit zullen komen dan seizoen twee. Dit betekent dat het gat tussen seizoen twee en drie dus echt een stuk kleiner zal zijn. Lees hieronder zijn volledige quote:

"Het is op dit moment pijnlijk voor Invincible-fans. Dus als we hier eenmaal doorheen zijn, als seizoen 2 eenmaal uitkomt, zou het vanaf dat moment hopelijk soepel moeten gaan. Er zullen theoretisch gezien, niet zulke grote gaten zijn tussen de seizoenen."

Bekijk hieronder de teaser en stream Invincible op Prime Video.

Lees meer over: Invincible, Mark Grayson, Robert Kirkman, Cory Walker, Angstrom Levy

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix