search
Deze Netflix-komedies veroveren de Netflix Top 10 helemaal

Deze Netflix-komedies veroveren de Netflix Top 10 helemaal

Vanaf vrijdag 31 maart kan je 'Murder Mystery 2' streamen op Netflix. Het eerste deel kon je al streamen maar nu hebben ze samen de eerste en de tweede plek veroverd in de Netflix Top 10.

Patricia Koning
Jennifer Aniston en Adam Sandler keren terug voor een tweede deel van Murder Mystery. De film is nu een paar dagen te streamen bij Netflix en stoot Luther: The Fallen Sun van de eerste positie.

Eerste en tweede plek


Murder Mystery 2 zagen we vanaf 31 maart al verschijnen in de Netflix Top 10. Na een paar dagen heeft de film dan nu de eerste positie te pakken. Een hoop mensen hebben ervoor gekozen om het eerste deel ook nog te kijken want deze pakt de tweede positie in de Top 10.

Deel 1


De eerste film kwam uit 2019 werd toen de tijd niet even goed ontvangen. Nu lijkt de film toch erg populair te zijn.

In het eerste deel maakten we kennis met een New Yorkse agent en zijn vrouw welke een bizarre moord op een jacht van een miljardair proberen op te lossen.

Verhaal 'Murder Mystery 2'


Het detectivekoppel, Audrey en Nick, is terug. Ze hebben moeite om hun eigen prive detectivebureau goed op te zetten. Maar wanneer een vriend van hen ontvoerd wordt op zijn eigen trouwerij, komen zij in actie en gaan ze op onderzoek uit.

Wat vindt men van 'Murder Mystery 2'


Langzaamaan komen er steeds meer reacties op de film. Hier een greep uit wat men vindt van de film.Cast


Jeremy Garelick heeft dit tweede deel van de franchise geregisseerd. Hij is ook wel bekend van films als The Wedding Ringer en The Binge.

Naast Aniston en Sandler zien we in deze film Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith en John Kani.

Op Netflix


Het eerste deel kan je hier streamen en het tweede deel kan je hier streamen.

Aanbevolen artikelen