search
Reddit recast 'Game of Thrones' met sterren uit de jaren 80!
Series / Nieuws

Reddit recast 'Game of Thrones' met sterren uit de jaren 80!

Hoe had 'Game of Thrones' eruitgezien als de serie in de jaren 80 was gemaakt?

Reddit laat zich van zijn creatieve kant zien, en heeft een idee voor de populaire serie Game of Thrones. De hoofdrollen worden echter gespeeld door bekende sterren uit de jaren 80.

Redditor /u/Growllokin maakte een nieuwe rolverdeling met bijzondere resultaten. Een aantal ervan vonden de nodige bijval, terwijl andere castings de nodige vraagtekens opwierpen.

Keanu Reeves als Jon Snow


Reeves draait al heel wat jaartjes mee in de showbizz-industrie. In de jaren 80 zou de acteur de perfecte leeftijd hebben gehad voor Jon Snow. De broeierige en stoïcijnse kant van Snow zou hem prima zijn afgegaan. "Reeves is meer dan perfect voo Jon Snow," aldus /u/Known_Pomelo_9808.

Kevin Costner als Eddard Stark


Er is een vage gelijkenis tussen de twee acteurs, maar Costner worstelt met een Brits accent. "Hij probeerde het in 'Robin Hood: Prince of Thieves', wat niet ging en hij bleef toen maar Amerikaans Engels spreken," aldus /u/ankyloright.

Costner's gewoonte om zich met het script te bemoeien zou ook een beetje lastig zijn. "Hij zou het script laten herschrijven en Ned zou halverwege seizoen 1 tot koning gekroond worden," meent /u/boomgoesthevegemite.

Molly Ringwald als Sansa


Er zit niet zo veel logica achter de keuze voor Molly Ringwald als Sansa. De actrices hebben beiden rood haar maar verder dan dit reikt het niet. Ringwald speelde rollen in komische films gedurende de jaren 80. Je kunt je haar niet echt voorstellen als de adellijke Sansa. /u/19GK50 stelt Nicole Kidman voor, die indertijd een tiener was en Sansa's hautaine kant ongetwijfeld prima kan uitbeelden.

Wil je de gehele rolverdeling wat nader bekijken, inclusief de suggesties betreffende de rest van de cast, dat kan onderaan.

Game of Thrones kun je zien op HBO Max.

My cast picks if Game Of Thrones came out in the 80s
by u/Growllokin in gameofthrones



Aanbevolen artikelen