search
'Narcos'-acteur schrok zich rot toen de echte 'El Chapo' hem in de smiezen kreeg
Series / Nieuws

'Narcos'-acteur schrok zich rot toen de echte 'El Chapo' hem in de smiezen kreeg

Alejandro Edda schrok zich rot na blik van de echte 'El Chapo' tijdens rechtszaak.

Acteur Alejandro Edda zet in de serie Narcos: Mexico een hele goede 'El Chapo' neer. Dit is de bijnaam van de nog altijd in leven zijnde drugsbaas Joaquin Guzmán.

Weinig info


Edda wilde 'El Chapo' zo goed mogelijk spelen maar beschikte maar over weinig persoonlijke details van de vermaarde drugsbaron. Hij had slechts wat krantenartikelen, wat foto's en een korte video tot zijn beschikking.

HIj besloot in 2019 naar het gerechtsgebouw te gaan en daar een zitting bij te wonen van 'El Chapo'. Dit proces zou uiteindelijk leiden naar zijn levenslange opsluiting.

Bewegingen 'El Chapo'


Edda gaf aan hoe hij tijdens de zitting heel goed kijk naar alle bewegingen van 'El Chapo'. Zowel als hij naar zijn plek liep, als hij sprak of hoe hij aan zijn gezicht zat.

Narcos


'El Chapo' bleek die ochtend op een gegeven moment geïnformeerd te worden door één van zijn advocaten dat Edda hem zou gaan spelen in de Narcos-serie. "El Chapo draaide zich om, keek me aan, zwaaide naar me en glimlachte met een brede grijns. Ik knipperde niet eens met mijn ogen. Ik keek hem alleen maar aan, starend. Het was net zoiets van 'oh shit, dit is net gebeurd'."

Spin-off


Edda speelde de rol van 'El Chapo' met verve. Zoals je hebt kunnen lezen, komt er naar verwachting een nieuwe spin-off met 'El Chapo' in de hoofdrol. Vermoedelijk wordt de hoofdrol in deze serie gespeeld door Edda.

Kijk de serie hierop Netflix.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen